2023 Beklenen Filmler

Merakla beklenen 2023 yılında vizyona girmesi planlanan filmler hakkında bilgilendirici bir makaleyle karşınızdayız. Özellikle Marvel Sinematik Evreni ve DC hayranları, 2023 yılında yayınlanacak olan filmleri dört gözle bekliyor. Yedi yıldır hayranlarına eşsiz filmler sunan Marvel Sinematik Evreni, 2023 yılında “Black Panther: Wakanda Forever”, “Captain Marvel 2” ve “Guardians of the Galaxy Vol. 3” gibi filmlerle geri dönüyor. DC dünyasında ise, “The Flash”, “Aquaman 2” ve “Shazam! Fury of the Gods” gibi filmler hayranlarıyla buluşacak. Bunun yanında, daha birçok yeniden çekim ve yapılanma bekleniyor.

Filmlerin konularını ve çıkış tarihlerini merakla beklenen makalemizde bulabilirsiniz.

Marvel Sinematik Evreni Filmleri

Marvel Sinematik Evreni filmleri, hayranları 2023 yılında da büyülemeye hazırlanıyor. Marvel Çizgi Romanları’nın popüler kahramanlarının başrolünde yer aldığı filmler, bizi birbirinden heyecanlı maceralara sürükleyecek. İşte Marvel sinematik evreninde 2023’te vizyona girecek filmler:

Film Adı Konusu
Black Panther: Wakanda Forever Wakanda kraliçesi Shuri’nin önderliğinde, kral T’Challa’nın mirasını devam ettirmelerini konu alacak.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness Doctor Strange’in maceraları, evrende başka boyutlar keşfederken, karşılaşacağı tehlikelerle devam edecek.
Ant-Man and the Wasp: Quantumania Ant-Man ve Wasp, Quantum bölgesinde keşif gezilerine çıkarken, gizemli düşmanlarla karşılaşacaklar.
Guardians of the Galaxy Vol. 3 Galaksi’nin beklenmedik kahramanları, yeniden bir araya gelerek, zorlu bir mücadeleye hazırlanacaklar.
  • Not: Bazı filmlerde değişiklik olabilir. Marvel Sinematik Evreni’nin gelecek planlarına göre filmlerin sıralaması ve konuları değişebilir.

Marvel Sinematik Evreninin hayranları, 2023 yılında vizyona girecek olan filmleri sabırsızlıkla bekliyor. Her biri farklı kahramanlarının sürükleyici maceralarını konu edinen bu filmler, action dolu sahneleri, öyküleri ve görsel efektleriyle sinemaseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

DC Filmleri

DC hayranları 2023 yılında da gişe rekorları kırmaya devam edecekler. DC’nin 2023 yılındaki takviminde yer alan filmler arasında “The Flash”, “Aquaman 2”, “Shazam! Fury of the Gods”, “Black Adam” ve “Batgirl” var. “The Flash” filminde Sahnesi Kramer, Michael Keaton ve Ben Affleck’in Batman rollerinde geri dönecekleri söyleniyor. “Aquaman 2″nin konusu hakkında ise şimdilik pek bilgi yok ancak, ilk filmden tanıdığımız karakterlere geri dönmeye devam edecekler. Aynı şekilde “Shazam! Fury of the Gods” ve “Batgirl” filmleri de henüz resmi bir konu hakkında bilgi vermedi. Ancak “Black Adam”, Dwayne Johnson’ın başrolünde güçlü bir antik kahramanı canlandıracak ve karakterin köken hikayesini anlatacak.

Başrollerde Kadın Karakterler

2023 yılında vizyona girecek olan filmler arasında kadın karakterlerin başrolü paylaştığı filmler oldukça dikkat çekiyor. Bu filmler, sinema dünyasında kadın karakterlerin önemini vurguluyor. Marvel Sinematik Evreni’nde, Kamala Khan karakteriyle birlikte Ms. Marvel filminde başrolü paylaşacak olan Brie Larson’ın hayat verdiği Captain Marvel 2 de 2023 yılında vizyona girecek. DC evreninde ise Izzy Garcia’nın canlandıracağı Blue Beetle ve Zatanna rolüyle Emma Stone’un karşımıza çıkacağı Zatanna filmleri bekleniyor. Dikkat çeken diğer bir film ise, başıboş bir vampir avcısı olan ve Marvel sinematik evreninde yer alacak olan Blade’nin başrolünde Mahershala Ali yer alacağı Blade filmi.

Wonder Woman 3

DC Comics’in en sevilen karakterlerinden Wonder Woman, üçüncü kez sinemalarda hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Başrol oyuncusu Gal Gadot’un tekrar Diana Prince/Wonder Woman karakterini canlandıracağı film, hayranlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. İlk iki filmin büyük beğeni toplamasından sonra, Wonder Woman 3’ün de aynı başarıyı yakalayacağı düşünülüyor.

Henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da, Wonder Woman 3’ün konusu hakkında bazı söylentiler dolaşıyor. Filmin, Güney Amerika’da geçeceği ve Amazonların yer aldığı sahnelerin yer alacağı söyleniyor. Ayrıca, Chris Pine’ın karakterinin de geri dönüş yapacağı konuşuluyor. Hayranlar, merakla filmin vizyona girmesini bekliyor.

Black Canary

DC Comics’in 2023 yılında vizyona girecek olan filmleri arasında Black Canary karakterine odaklanacak olan solo film de var. Black Canary, genç bir kadın olan Dinah Lance’in mücadelesini konu alacak. Dinah, boksör ve usta bir dövüşçüdür ve aynı zamanda ultrasonik bir çığlık çıkarabilen bir metahuman özelliğine sahiptir. Bu filmde Dinah Lance karakterini Jurnee Smollett Bell canlandıracak. Black Canary karakterine ayrıca “Harley Quinn”in çizgi romanından uyarlanan “Birds of Prey” filminde de yer verilmişti. Black Canary filminin heyecan verici olacağı kesin!

Yeniden Çevrimler

2023 yılında vizyona girecek yeniden çevrimlerle birlikte orijinal filmler de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeniden çekimler, orijinal filmlerle karşılaştırıldığında geçmişin nostaljik havasını yakalamakla birlikte modern teknolojiler kullanılarak daha yüksek kalitede ve gösterişli bir şekilde karşımıza çıkmakta. Bu yıl Charlie’nin Melekleri ve Beyaz Deniz Aslanı gibi filmler yeniden yapımlarıyla sevenleriyle buluşacak. Orijinal andan farklı olarak bu filmlerde farklı karakterlerin yer alması, konulara yeni bir soluk getirecek. Heyecanla beklenen yeniden çevrimlerin, orijinallerinin izleyicilerini memnun edebilecek mi? Henüz kestirilemez.

Charlie’nin Melekleri

Charlie’nin Melekleri, ünlü televizyon dizisinin ve sonrasında çekilen ilk iki filmin yepyeni bir uyarlamasıdır. Elizabeth Banks yönetmen koltuğunda ve aynı zamanda Bosley karakterini canlandırarak bizleri bu aksiyon dolu serüvene davet ediyor. Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska ise meleklerimiz olarak karşımıza çıkıyor. Bu defa yalnızca Charlie’nin Melekleri olarak tanımlanmıyorlar, aynı zamanda birçok yerde terör saldırılarını önleme görevlerinde yer alıyorlar. Dövüş sahnelerinin yanı sıra, kahkaha attıran diyaloglar da bu filmi seyretmek için harika bir sebep. kesinlikle kaçırmamanız gereken bir film olacak!

Beyaz Deniz Aslanı

Beyaz Deniz Aslanı, 1991 yılında Wesley Snipes’in başrolünde yer aldığı ve kült mafya filmleri arasında yerini alan bir yapım olarak tarihe geçmişti. Bu film 2023 yılında Michael B. Jordan’ın başrolü üstlendiği bir yeniden çevrim olarak beyaz perdeye geri dönüyor. Bazıları bu yeniden çevrim fikrinden hoşlanmayabilir, ancak Michael B. Jordan’ın yetenekli oyunculuğu ve bir 90’lar klasiğinin modernize edilmiş bir versiyonunun beyaz perdede tekrar canlandırılması oldukça ilgi çekici bir fikir olacaktır. Bakalım, yeni Beyaz Deniz Aslanı izleyenlere neler sunacak?

Başka Neler Olacak?

2023 yılında vizyona girecek diğer filmler hakkında da birçok beklenti bulunuyor. Özellikle fantastik kurgu türünde izleyicilerin merakla beklediği birçok film bulunuyor.

  • The Flash: Ezra Miller’ın başrolünde olduğu filmde, Barry Allen’ın çarpıcı hikayesi anlatılacak.
  • Avatar 2: İlk filmin büyük bir başarı elde etmesinin ardından, James Cameron’un devam filminin de büyük bir gişe başarısı yakalaması bekleniyor.
  • Indiana Jones 5: Harrison Ford’un devam filminde de başrolde olacağı bu macera dolu film de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Bunların yanı sıra, yeni Star Wars filminin de 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Yeni filmin konusu henüz açıklanmamış olsa da, hayranların sabırsızlıkla beklediği birçok karakterin geri dönüşüne tanıklık edeceği kesin.

2023 yılında beyaz perdede izleyebileceğimiz diğer filmler arasında, aksiyon, drama ve romantik komedi gibi farklı türlerdeki yapımlar da yer alacak. Heyecan dolu bir yıl bizi bekliyor olacak.

Yorum yapın